Over ons

Ontdek de wereld van Fiamma DC!

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, een pelletkachel, bij Fiamma DC vinden we de verwarming die bij u past. 
 

U kan met ons contact opnemen 

Fiammadc 

Hoek 76 unit 54

2850 Boom

03/2979107

Tot binnenkort!
 

Fiamma DC levert en plaatst pellet- en houtkachels van het Italiaanse topmerk Piazzetta. We zijn gevestigd in Boom (provincie Antwerpen).
Fiamma DC werd opgericht in oktober 2011 door Roger  De Clercq uit Niel . De interesse van Roger is gegroeid met zijn 28 jaren professionele ervaring in verbrandingstechnieken, rookgasanalyse en ervaring van buizen en constructies kwam zeker van pas bij de opstart van de firma.


Gecertifiëerd!


Fiammadc werd opgeleid door de ingenieurs van de fabrikant Piazzetta in d’Olozo, Italië. De opleiding omvatte de volledige constructie en werking van de Piazzetta pelletkachels, de plaatsings- en onderhoudstechnieken. Hierdoor bent u zeker van een correcte, kwalitatieve/professionele plaatsing, en geniet u vanzelfsprekend van de uitgebreide garantievoorwaarden van Piazzetta!


Extra service


Een van de aandachtspunten van Fiamma DC is een goede begeleiding en opleiding in het juiste gebruik van de pelletkachel. Er wordt ook veel aandacht besteed aan een precisie-afstelling van de pelletkachel voor een optimaal rendement.